0 artiklar

Registrera bälten

Registrera nya användare och bälten

För att registrera nya användare, öppna AdmiQ på din PC.
Peka på Ny längst ned på skärmen och ange Sensor ID.
Fyll i information om kunden. Aktivitetsnivå (AN) används för att uppskatta kundens uthållighet/kondition. Det är antal timmars uthållighetsträning som avses. För kunder som inte vet sin maxpuls används systemets automatiska beräkning (210 - ålder * 0,5 år för män och 215 - ålder * 0,5 för kvinnor).

Hjälp gärna kunden att ska skapa ett Movescount konto för dem också! Det tar 30 sekunder på movescount.com.
OBS! Kom ihåg att kundne måste registrera med samma e-post som för iQniter.

Klicka här för att komma till AdmiQ Guide på svenska.