0 artiklar

Aktivering av bälten för iQniter systemet

Registrera olika pulsbälten för iQniter Cardio Training

Dual och Smart sensor bälten med iQniter logo är alltid registrerade och godkända i systemet.

Sedan tidigare har Suunto Dual bälten kunnat registreras in i systemet (men inte Suunto Smart Sensor)

POLARPULSBAND

Nu kan man även registrera Polarpulsbanden H7 och H10 i iQniter Cardio Training. Registreringsavgiften är förnärvarande 15 euro och betalas vid registreringen.

För att registrerar Suunto Dual, Polar H7 eller H10 går du in på www.iqniter.com

Så här gör du det:

Välj i menyn "Register belt" på iQniter.com

Välj pulsbandstyp: Suunto Dual Belt, Polar H7 eller H10

Klicka på "buy"

Klicka på "to payment"

Lägg  in informationen och klicka på "continue"

Klicka på "continue"

Då får du en orderbekräftelse och ditt pulsbälte är redo att registreras i iQniter

Gå sedan till my.iqniter.com

Ditt pulsband är klart för användning och kommer automatiskt att visas på iQniter-skärmen på din klubb.

Sensor ID på nya bälten

Du finner sensor id/nummer på baksidan av den svarta sensorn (pucken). De ska vara 10 siffror!

Serie nummer på äldre bälten

På äldre bälten är sensor id inte märkt "Sensor id" utan med "Serienummer". De ska vara 8 siffror!