OM OSS

GYMUTRUSTNING i VÄRLDSKLASS SÄLJES

Unikt tillfälle att förvärva gymutrustning från de bästa av det bästa tillverkarna; Gym80 och Keiser! Utrustningen som är inköpt 2015 - 2018 är i de närmaste i nyskick och varit i daglig användning på Hälsostudion i Båstad. Nu förvaras utrustningen i ett varmlager nära Båstad. Utrustningen säljs i olika paket eller enheter. Även hyra kan diskuteras. Mot avtalad tid kan utrustning synas på plats.

GYM80

gym80 grundades i Ruhrdalen 1980 och produkterna har varit “Made in Germany” sedan dess. gym80 utvecklar och producerar träningsmaskiner med enastående kvalitet. I produktionsprocessen kombineras modern teknik med traditionellt hantverk. Förutom lasrar och svetsrobotar används kvalificerade hantverkare vilket gör det möjligt att skapa maskiner som både är moderna och av högsta hantverkskvalitet. Detta gör att gym80 kan erbjuda träningsmaskiner andra tillverkare inte ens kan komma i närheten av. “Made in Germany” är gym80s stolthet och kännetecken.

KEISER

Aldrig har de varit bekvämare och enklare att driva en kommersiell träningsanläggning med utrustning från Keiser. Redskapen är enkla att använda och oerhört uppskattade redskap av de tränande. Enheterna från Keiser kräver minimalt med underhåll, de bara fungerar och fungerar, allt är i toppskick och kan användas i många år till. Med ett Keiser redskap i hemmet har du garanterat en livslång träningskamrat!