0 artiklar

 

 

 

Välkommen

Boka tid

TimeCenter

2024-04-01
FÖR NÄRVARANDE ÄR BOKING OCH ANVÄNDNINNG AV SIMULTORN STÄNGD!

Här kan du spela på 50 svenska och internationella golfbanor, precis som utomhus möter du utmaningar såsom vind, vattenhinder, bunkrar, skog, tät ruff och ondulerade greener. Bana och slag visas i rörlig och högupplöst 3D grafik. 

Du kan naturligtvis även värma upp eller träna samtliga slag på en driving range, träna närspel, puttning mm. För nöje och träning finns även longdriving, målgolf, närmst hål, demoleringsgolf. För de yngsta finns minigolf och sagogolf.


Hur exakt är golfsimulatorn

Golfblaster3D kan med sitt dubbla läsningssystem återge dina slag väldigt exakt. Det är få simulatorer som mäter bollens flykt noggrannare. I en jämförelse med Trackman så är det ingen skillnad. 

Mättekniken har IR sensorer i tee matta (läser klubbans rörelse och position) som tillsammans med radarsensorer/mikrofoner i väggar o tak läser bollens flykt in i slagduken, sammantaget ger detta en fullt realistisk golfkänsla.


Verklighetsnära grafik

På slagduken visas ditt slag i högupplöst 3D grafik, du kan tom se repris på dina slag! Utmana dig med att träna på att slå låga draw eller en hög fade, här finns alla chanser att förbättra sitt spel. 

Svinganalys

I en separat bildskärm finns en ”Sving analys”  där visas samtliga mätvärden från klubbhuvudets spår, vinkel, hastighet samt bollens initial spinn mm. Tränar du med ett golfpro kan ni tillsammans utveckla din sving och bollträff och se förändringarna i realtid.


Pekskärm

Pekskärmen styr du med fingertryckningar de val och inställningar du önskar, allt är lätt att förstå och de är bara att gå tillbaka om du ångrar ett val.   


Tips

I studion finns tavlor med användarinstruktioner med tips för att komma i gång snabbt och få spelet att fungera så bra som möjligt. 

Priser

Säsongen 2022 - 2023 är priset 120 kr för 30 minuter. (240 kr för 2 x 30 minuter)

NYTT SWISHNUMMER 123 00 3467 - TH3 RENTAL
Vid frågor smsa eller ring 0708-169812 / Thommy Henningsson 


Hur länge skall man boka?

- Är Ni fyra personer som vill spela 18 hål så är de lämpligt att boka tre timmar (6 x 30 minuter), se till att vara redo när spelaren före har slagit.

- Vill Du slå på rangen och träna andra moment hinner du en hel del på 30 minuter.

Vad händer om vi inte hinner spela klart?

- Tyvärr måste man sluta även om man exempelvis är på hål 16 av 18.

Hur bokar och betalar man 

- Via boka knappen här ovan och betalning sker via swish.

Skall man ha egna klubbor och bollar med sig?

- Ja, precis som utomhus. Klubborna ska vara rengjorda och använd INTRE bollar med färgad reklam logotyp eller andra färgmarkeringar, dessa ger märken på slagduken. 

Jag har aldrig spelat golf, kan jag boka ändå?

- Absolut, som nybörjare lär man sig otroligt mycket av att träna i en simulator. Vi rekommenderar att ta med någon som kan lite om golf för att visa och hjälpa till.


Exempel på golfbanor

50 svenska och internationellt välkända banor finns att välja på, av de svenska finns Barsebäck (Masters och Donald Steel), Halmstad GK (Norra och Södra) samt Ullna GK. Flera brittiska bra banor och även amerikanska, tex Augusta USA (heter Georgia Nr1 i simulatorn).

Svinga lugn och lycka till!


//Thommy Henningsson